Bedly jako minutka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bedly jako minutka
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10585 |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 916kJ
2% Sacharidy 6 g
27% Tuky 21 g
3% Sodík 64 mg
7% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 19,4mg |
Draslík | 3,9mg |
Vláknina | 10,5mg |
Vitamín A | 8,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín celý, Sádlo škvařené, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bedly čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bedly jako minutka postup přípravy receptu:
1 | Očištěné, osušené hlavičky bedel na jednom místě nakrojíme ke středu. Osolíme je a posypeme kmínem. |
2 | Houby opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. |
Poznámka
Podáváme s chlebem a s čerstvou zeleninou.