Recept

Vaječná pomazánka se sardelovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10587

Ingredience

3 polévková lžíce Mléko plnotučné
80 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Sardelová pasta
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 427kJ
1% Sacharidy 4 g
39% Tuky 30 g
62% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Vaječná pomazánka se sardelovou pastou postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo utřeme se solí do pěny. Přidáme sardelovou pastu, nastrouhaná uvařená vejce a přilijeme mléko. Vše ušleháme a osolíme.

2

Do pomazánky vmícháme jemně nakrájenou okurku a papriku.

3

Podáváme na plátcích toastového chlebu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept