Jednoduchý recept

Vařené kudlubny s máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10605
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
600 g Kedlubna
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 434kJ
3% Sacharidy 11 g
8% Tuky 6 g
15% Sodík 294 mg
2% Bílkoviny 1 g

Vařené kudlubny s máslem postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny nakrájíme na silnější plátky a v osolené, mírně oslazené vodě je uvaříme doměkka.

2

Uvařené kedlubny ocedíme, přendáme na talíře a každou porci pokapeme rozehřátým máslem.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept