Jednoduchý recept

Cibule pečená na bílém víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10613

Ingredience

8 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 481kJ
5% Sacharidy 19 g
2% Tuky 2 g
3% Sodík 70 mg
4% Bílkoviny 2 g

Cibule pečená na bílém víně postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme, osmažíme na rozehřátém oleji, podlijeme vínem a osolíme. Krátce podusíme.

2

Potom cibule podlijeme vodou tak, aby byly zality do poloviny. Upečeme je bez pokličky v mírně vyhřáté troubě téměř doměkka. Dodusíme na plotýnce, aby šťáva zhoustla.

Poznámka

Podáváme k pečeným a grilovaným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept