Jednoduchý recept

Broskve v bílém víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10618

Ingredience

4 ks Broskve
2 polévková lžíce Cukr moučkový
0,3 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 606kJ
7% Sacharidy 25 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
3% Bílkoviny 2 g

Broskve v bílém víně postup přípravy receptu:

1

Broskve vložíme na okamžik do vařící vody, vyjmeme je a zchladíme ve studené vodě. Oloupeme je, vypeckujeme a nakrájíme na plátky.

2

Připravené broskve urovnáme do pohárů, prosypeme cukrem a zalijeme vínem. Necháme chvíli v chladu proležet a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept