Broskve v bílém víně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Broskve v bílém víně
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10618 |
Kategorie: | Poháry, ovoce |
Ingredience
4 ks | Broskve |
2 polévková lžíce | Cukr moučkový |
0,3 l | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 606kJ
7% Sacharidy 25 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 25g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 386,5mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,9mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Cukr moučkový, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Broskve v bílém víně postup přípravy receptu:
1 | Broskve vložíme na okamžik do vařící vody, vyjmeme je a zchladíme ve studené vodě. Oloupeme je, vypeckujeme a nakrájíme na plátky. |
2 | Připravené broskve urovnáme do pohárů, prosypeme cukrem a zalijeme vínem. Necháme chvíli v chladu proležet a podáváme. |