Jednoduchý recept

Krummauer Krumlovský knedlík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1062

Ingredience

250 ml Hovězí vývar základní
500 g Mouka žitná bílá
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 992kJ
27% Sacharidy 97 g
6% Tuky 4 g
33% Sodík 650 mg
18% Bílkoviny 10 g

Krummauer Krumlovský knedlík postup přípravy receptu:

1

Vmícháme do žitné mouky lžíci sádla a lžíci soli.

2

Vše promícháme s uzeným vývarem.

3

Tvoříme malé tuhé koule, které uvaříme v uzeném vývaru.

4

5

Knedlík podáváme s uzeným masem a zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept