Recept

Hlávkový salát s vejci a ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10620
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

15 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
100 g Ředkvička
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 261kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 88 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hlávkový salát s vejci a ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Omyté listy salátu nakrájíme na nudličky, omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka.

2

Připravíme zálivku z octa, 3 lžic vody, oleje, cukru a soli. Nalijeme ji na zeleninu a lehce promícháme.

3

Na talíři každou porci ozdobíme dílky natvrdo uvařeného vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept