Jednoduchý recept

Studená broskvová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10630
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

4 ks Broskve
0,5 ks Citrony
80 g Cukr krupice
0,3 l Víno bílé
0,8 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 842kJ
11% Sacharidy 40 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 11 mg
3% Bílkoviny 2 g

Studená broskvová polévka postup přípravy receptu:

1

Cukr svaříme s vodou a necháme vychladnout.

2

Omyté broskve oloupeme a vypeckujeme. Tři broskve prolisujeme a smícháme s cukrovým rozvarem, vínem a citronovou šťávou. Necháme dobře vychladit.

3

Před podáváním přidáme do polévky jednu jemně nakrájenou broskev.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept