Jednoduchý recept

Rybízová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10632

Ingredience

90 g Cukr krupice
400 g Rybíz červený
2 kávová lžička Solamyl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 605kJ
10% Sacharidy 37 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 7 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rybízová polévka postup přípravy receptu:

1

Solamyl rozmícháme v troše studené vody, vlijeme do zbylé vody, osladíme a přivedeme k varu. Za stálého míchání povaříme asi 2 minuty.

2

Rozvar odstavíme z ohně, vmícháme rybíz a dobře vychladíme.

3

Studenou polévku podáváme s piškoty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept