Omelety s lančmítem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Omelety s lančmítem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 10637 |
Ingredience
290 g | Luncheon Meat |
30 ml | Olej stolní |
1 špetka | Sůl |
8 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 904,8mg |
---|---|
Cholesterol | 534,4mg |
Draslík | 155,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 564,9mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Luncheon Meat mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Omelety s lančmítem postup přípravy receptu:
1 | Maso nakrájíme na kostičky a na tuku z konzervy je osmažíme. |
2 | Čtvrtinu masa dáme na pánev vymaštěnou olejem, zalijeme dvěma vejci rozšlehanými se solí a promícháme vidličkou. |
3 | Když se vejce začnou srážet, omeletu dosmažíme bez míchání. Přeložíme v půli a podáváme. Stejným způsobem připravíme další omelety. |
Poznámka
Podáváme s vařenými bramborami.