Jednoduchý recept

Bröslerdäpfelteig

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1064

Ingredience

300 g Brambory vařené
300 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 900kJ
13% Sacharidy 47 g
1% Tuky 1 g
23% Sodík 457 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bröslerdäpfelteig postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme.

2

Postupně k nim přisypáváme mouku a osolíme.

3

Uhněteme těsto a tvoříme z něj kulaté knedlíky (nesmíme na těsto příliš tlačit).

4

Vaříme ve slané vodě 20-25 minut dle velikosti knedlíků.

5

Do těsta můžeme také přidat 50 g přepuštěného másla.

Poznámka

Musíme počítat dobu na vaření brambor asi 30 minut a na vaření knedlíků 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept