Vepřové maso se sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové maso se sýrem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 10640 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
4 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
1 špetka | Sůl |
120 g | Sýr Moravský bochník 45% |
400 g | Vepřové ve vlastní šťávě |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 90,0mg |
Draslík | 37,7mg |
Vláknina | 887,4mg |
Vitamín A | 26,9mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Protlak rajčatový, Sýr Moravský bochník 45%, Vepřové ve vlastní šťávě mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové maso se sýrem postup přípravy receptu:
1 | Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a rajčatový protlak. Za stálého míchání krátce osmahneme. |
2 | Ke směsi přidáme maso a dobře prohřejeme. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem. |
Poznámka
Podáváme s vařenými těstovinami.