Jednoduchý recept

Vepřové maso se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10640
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Paprika mletá sladká
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
120 g Sýr Moravský bochník 45%
400 g Vepřové ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 865kJ
2% Sacharidy 8 g
49% Tuky 37 g
3% Sodík 59 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové maso se sýrem postup přípravy receptu:

1

Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a rajčatový protlak. Za stálého míchání krátce osmahneme.

2

Ke směsi přidáme maso a dobře prohřejeme. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept