Recept

Studená omáčka ze syrových rajčat

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10644

Ingredience

0,5 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 89 kcal
Kilojoule 373kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 66 mg
3% Bílkoviny 1 g

Studená omáčka ze syrových rajčat postup přípravy receptu:

1

Rajčata ponoříme na cedníku do vařící vody, hned nato do studené vody a oloupeme je.

2

Oloupaná rajčata jemně nasekáme a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, nasekanou petrželkou a solí. Po částech vmícháme olej.

3

Omáčku podáváme vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept