Jednoduchý recept

Rajčata pečená na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10648
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

800 g Rajčata
80 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
200 g Sýr Moravský bochník 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 249kJ
2% Sacharidy 9 g
30% Tuky 22 g
12% Sodík 235 mg
29% Bílkoviny 16 g

Rajčata pečená na slanině postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi.

2

Přidáme omytá, na poloviny nakrájená rajčata - položíme je řeznou plochou nahoru. Osolíme je a zprudka zapečeme.

3

Po chvíli rajčata hustě posypeme nastrouhaným sýrem a zapékáme, až se sýr roztaví.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept