Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10677
Kategorie: Zelenina

Ingredience

0,5 ks Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
100 g Hrášek
100 g Kapusta hlávková
100 g Kedlubna
3 polévková lžíce Mléko polotučné
100 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
70 g Sádlo škvařené
5 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
7% Sacharidy 26 g
105% Tuky 79 g
17% Sodík 338 mg
16% Bílkoviny 9 g

Zeleninové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka. Po okapání ji nakrájíme na drobné kousky.

2

Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a rozmělníme. Přidáme zeleninu, nakrájenou a na sádle zpěněnou cibuli, vejce, pepř, sůl a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme.

3

Z těsta tvoříme karbanátky na prkénku posypaném strouhankou. Usmažíme je na rozehřátém sádle.

4

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept