Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1068

Ingredience

100 g Anglická slanina
80 g Cibule
200 g Hovězí svíčková
2 špetka Jalovec
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
50 g Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
2 špetka Tymián sušený
4 ks Vepřové kotlety
0,5 dl Víno červené
4 špetka Zázvor mletý
120 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 571kJ
1% Sacharidy 5 g
35% Tuky 26 g
26% Sodík 521 mg
43% Bílkoviny 24 g

Myslivecké maso postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme a posypeme zázvorem.

2

Ze svíčkové nakrájíme řezy, jen lehce je naklepeme, osolíme a opepříme.

3

Vepřové kotlety a svíčkové řezy opékáme na sádle s plátky anglické slaniny.

4

V pánvi na másle podusíme žampiony.

5

Pečené maso vyndáme a přidáme najemno nakrájenou cibuli a necháme chvilku podusit. Přidáme rajčatový protlak, žampiony, červené víno, tlučený jalovec a špetku tymiánu. Slabě podlijeme vývarem a dusíme s opečeným masem.

6

Na opečené kotlety dáme svíčkové řezy, anglickou slaninu a přelijeme dušenou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept