Jednoduchý recept

Vepřové maso s houbami a pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10689
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Houby čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Pórek
1 špetka Sůl
400 g Vepřové ve vlastní šťávě
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
6% Sacharidy 23 g
40% Tuky 30 g
5% Sodík 95 mg
32% Bílkoviny 18 g

Vepřové maso s houbami a pórkem postup přípravy receptu:

1

Z konzervy oddělíme sádlo a osmahneme na něm očištěné houby nakrájené na plátky.

2

Přidáme očištěný, na nudličky nakrájený pórek a osmažíme. Podlijeme trochou vody, zaprášíme moukou a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.

3

Maso dobře prohřejeme a přidáme do pórku. Vše společně podusíme, případně osolíme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept