Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10699

Ingredience

1500 g Brambory
1 špetka Majoránka
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 370kJ
14% Sacharidy 50 g
13% Tuky 10 g
9% Sodík 170 mg
19% Bílkoviny 11 g

Bramborová Harula postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme sůl, pepř, nastrouhaný česnek, majoránku, vejce, smetanu a mouku. Vše dobře zamícháme.

2

Plech vymažeme sádlem, rozetřeme na něj připravené těsto a v troubě upečeme dorůžova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept