Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10749

Ingredience

1 ks Cibule
700 g Kapusta hlávková
1 špetka Kmín celý
4 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Slanina vepřová
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
6% Sacharidy 21 g
32% Tuky 24 g
21% Sodík 423 mg
39% Bílkoviny 22 g

Kapustový mozeček postup přípravy receptu:

1

Omytou kapustu rozkrojíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vyjmeme ji, necháme okapat a nakrájíme na nudličky.

2

Na rozehřátém sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme kmín, kapustu a dobře prohřejeme.

3

Nakonec vše zalijeme vejci rozšlehanými se solí a mlékem, opepříme a mícháme, až se vejce srazí.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept