Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10763

Ingredience

400 g Houby čerstvé
4 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 dl Víno červené
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 570kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 92 mg
10% Bílkoviny 6 g

Hříbky na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné hříbky nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme 3 lžícemi vody, vínem, osolíme a dusíme.

2

Během dušení přidáme kečup, worcester a pepř.

3

Podáváme k masu nebo jako pomazánku na toasty.

Poznámka

Použijeme tvrdé, zdravé houby, nejlépe hřiby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept