Jednoduchý recept

Pstruh po mlynářsku

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pstruh po mlynářsku 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10777
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
80 g Máslo čerstvé
4 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 hrst Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 873kJ
0% Sacharidy 1 g
40% Tuky 30 g
15% Sodík 298 mg
74% Bílkoviny 42 g
Pstruh po mlynářsku
  • Pstruh po mlynářsku
  • 1
  • Pstruh po mlynářsku
  • 2
  • Pstruh po mlynářsku
  • 3
  • Vložit obrázek

Pstruh po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme moukou. Opékáme je na rozehřátém másle po obou stranách.

2

Opečené pstruhy vyjmeme, do másla přidáme citronovou šťávu, jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání dobře prohřejeme.

3

Vzniklou šťávou přelijeme pstruhy na talířích.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a hodnocení

 
bruschetta
Pstruh po mlynářsku
Nejjednodušší úprava ryb je ta nejlepší, protože krásně vynikne skvělá chuť rybího masa. Pstruha po mlynářsku máme moc rádi. Hodnotím velmi kladně love

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept