Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10778
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Štika obecná
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 877kJ
1% Sacharidy 2 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 196 mg
30% Bílkoviny 17 g

Štika na bílém víně postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Porce osušíme, osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opékáme na rozehřátém másle.

3

Před koncem pečení podlijeme štiku vínem a dodusíme.

4

Hotové porce přeložíme na talíře, šťávu odvaříme za stálého míchání a nalijeme na porce štiky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept