Recept

Švýcarské vepřové řízky

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10785
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Olej stolní
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
80 g Šunka dušená
80 g Sýr Ementál (Primátor)
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 483kJ
6% Sacharidy 23 g
54% Tuky 40 g
22% Sodík 439 mg
59% Bílkoviny 33 g

Švýcarské vepřové řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, rozklepeme je a osolíme. Na každý řízek položíme plátek sýru a šunky a přeložíme na půlky. Okraje masa sklepneme paličkou a upevníme jehlami nebo párátky.

2

Připravené řízky obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozehřátém oleji.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept