Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10787
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
3 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka vys. peč.
5 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 246kJ
11% Sacharidy 38 g
34% Tuky 26 g
28% Sodík 559 mg
70% Bílkoviny 40 g

Lyonské roštěnky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, zbavíme tuku a okraje nařízneme. Maso potřeme olejem a necháme chvíli odležet.

2

Připravené roštěnky zprudka opečeme na oleji tak, aby byly uvnitř růžové. Vyjmeme je a osolíme.

3

Na oleji od opékání zpěníme nasekanou cibuli a česnek, přidáme vařené brambory nakrájené na plátky a opečeme je.

4

Brambory upravíme na talíře, pokryjeme roštěnkami a ihned podáváme.

5

Vhodnou přílohou je zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept