Rajčata plněná játrovou pěnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rajčata plněná játrovou pěnou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 10791 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
50 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Paprikové lusky čerstvé |
190 g | Paštika játrová |
1 ks | Petržel - nať |
4 ks | Rajčata |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 136,1mg |
Draslík | 292,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 27,8mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 16,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprikové lusky čerstvé, Paštika játrová, Rajčata mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rajčata plněná játrovou pěnou postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme játrovou paštiku a zlehka našleháme. |
2 | Omytá rajčata nařízneme křížem, dílky rozevřeme a pomocí sáčku do nich nastříkáme připravenou pěnu. |
3 | Naplněná rajčata ozdobíme proužky papriky, petrželkou a vychladíme. |