Chlebové závitky s játrovou paštikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chlebové závitky s játrovou paštikou
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10792 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
4 krajíc | Chléb konzumní |
50 g | Máslo čerstvé |
190 g | Paštika játrová |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 712,5mg |
---|---|
Cholesterol | 136,1mg |
Draslík | 65,6mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 17,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paštika játrová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb konzumní, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chlebové závitky s játrovou paštikou postup přípravy receptu:
1 | Z krajíců chleba odkrojíme oblé konce a kůrky. Potřeme je tence máslem a játrovou paštikou, stočíme do závitků a upevníme párátky. |
2 | Závitky potřeme rozehřátým máslem a zapečeme v silně vyhřáté troubě nebo pod grilem. |
3 | Ihned podáváme. |