Recept

Jablková kaše s krupicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10804

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
60 g Cukr krupice
40 g Cukr moučkový
400 g Jablka
40 g Krupice dětská
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Skořice mletá
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 928kJ
13% Sacharidy 46 g
6% Tuky 4 g
0% Sodík 4 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jablková kaše s krupicí postup přípravy receptu:

1

Oloupaná, na kostky nakrájená jablka podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka.

2

Potom přidáme cukr, skořici, citronovou kůru a krupici. Vše dusíme, dokud krupice nerozpuká.

3

Hotovou kaši rozdělíme na talíře, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme moučkovým cukrem smíchaným se skořicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept