Jednoduchý recept

Jahody v červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10811
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

150 g Cukr krupice
30 g Cukr moučkový
500 g Jahody zahradní
3 ks Vaječný bílek slepičí
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 046kJ
15% Sacharidy 55 g
1% Tuky 0 g
3% Sodík 53 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jahody v červeném víně postup přípravy receptu:

1

Jahody omyjeme, zbavíme stopek a rozmačkáme.

2

Ve víně rozmícháme cukr a uvedeme do varu. Přidáme rozmačkané jahody, chvíli povaříme a odstavíme z ohně.

3

Z bílků ušleháme pevný sníh, zašleháme do něj cukr a přimícháme k jahodám.

4

Krém dáme do skleněné mísy a ozdobíme celými jahodami.

5

Podáváme vychlazený se sušenkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept