Recept

Jablka v červeném víně se šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10812

Ingredience

100 g Cukr moučkový
1000 g Jablka
100 g Máslo čerstvé
50 g Ořechy vlašské
1 kávová lžička Skořice mletá
0,3 l Smetana 33% (šlehačka)
2 dl Víno červené
50 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 807 kcal
Kilojoule 3 376kJ
20% Sacharidy 73 g
72% Tuky 54 g
0% Sodík 8 mg
8% Bílkoviny 5 g

Jablka v červeném víně se šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Omytá a oloupaná jablka nakrájíme na plátky.

2

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájená jablka, opečeme je, posypeme skořicí, cukrem a polijeme vínem. Dusíme doměkka.

3

Vychladlá jablka upravíme na mísu a ozdobíme šlehačkou, nasekanými ořechy a hoblinkami čokolády.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept