Recept

Fazolové lusky na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 1084

Ingredience

1750 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Kopr čerstvý
85 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Máslo čerstvé
10 ml Ocet kvasný lihový
850 ml Smetana 12% (konzumní)
20 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 111kJ
4% Sacharidy 16 g
28% Tuky 21 g
62% Sodík 1 g
9% Bílkoviny 5 g

Fazolové lusky na smetaně postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky nakrájíme na menší kousky a v malém množství vody je krátce povaříme.

2

Připravíme světlou zásmažku z másla a z prosáté mouky, zalijeme ji vývarem z lusků, přilijeme smetanu, rozšleháme a povaříme.

3

Hotovou omáčku přecedíme na lusky, dochutíme převařeným octem, solí a ještě povaříme.

4

Nakonec přidáme omytý, jemně nakrájený kopr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept