Jednoduchý recept

Vepřový jazyk na pórku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10854

Ingredience

5 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
1 špetka Sůl
100 g Vepřový jazyk

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
4% Sacharidy 14 g
29% Tuky 22 g
18% Sodík 363 mg
32% Bílkoviny 18 g

Vepřový jazyk na pórku postup přípravy receptu:

1

Očištěný vepřový jazyk napůl uvaříme, vyjmeme a vložíme do studené vody. Sloupneme jej a nakrájíme na tenké plátky.

2

Pórek nakrájíme na kolečka a spolu s plátky jazyka zprudka opečeme na másle. Mírně osolíme, opepříme, trochu podlijeme a podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept