Jednoduchý recept

Bramborovo-tvarohový knedlík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10855

Ingredience

100 g Brambory vařené
10 g Mouka bramborová
1 špetka Sůl
100 g Tvaroh jemný
0,5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 126kJ
9% Sacharidy 32 g
7% Tuky 6 g
26% Sodík 514 mg
42% Bílkoviny 23 g

Bramborovo-tvarohový knedlík postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory prolisujeme a smícháme s tvarohem, bramborovou moukou, vejcem a solí.

2

Těsto vytvarujeme do válečku, zabalíme do navlhčeného, vyždímaného ubrousku a povážeme. Knedlík vaříme asi 15-20 minut.

3

Uvařený knedlík vyjmeme z vody, vybalíme a necháme vychladnout. Potom jej nakrájíme na plátky a před podáváním ohřejeme nad párou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept