Jednoduchý recept

Pomazánka z telecího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10857

Ingredience

3 g Mouka bramborová
1 hrst Pažitka
1 kávová lžička Sůl
100 g Telecí plec
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 280kJ
1% Sacharidy 2 g
2% Tuky 2 g
22% Sodík 444 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pomazánka z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Po vychladnutí maso umeleme.

2

Trošku masového vývaru zahustíme bramborovou moukou a přimícháme mleté maso. Pomazánku promícháme, osolíme a necháme vychladnout.

3

Před podáváním ozdobíme jemně nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept