Jednoduchý recept

Husí játra v husím sádle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1086

Ingredience

2 ks Hřebíček
120 g Husí sádlo
1 ks Játra husí
1,5 dl Mléko polotučné

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 490kJ
1% Sacharidy 5 g
44% Tuky 33 g
4% Sodík 71 mg
17% Bílkoviny 9 g

Husí játra v husím sádle postup přípravy receptu:

1

Játra umyjeme ve zředěném mléce a zapíchneme do nich 2 hřebíčky.

2

Položíme je do menší nádoby, přidáme nakrájené prsní husí sádlo a podlijeme studenou vodou. Přiklopíme a dusíme.

3

Jakmile je sádlo průhledné a na okrajích nádoby nám začne růžovět, jsou játra hotová.

4

Přendáme je do většího porcelánového hrnku a zalijeme sádlem z dušení. Játra musí být ponořená. Uložíme do lednice.

5

Pro lepší chuť můžeme přidat nasekané mandle. Podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept