Recept

Telecí maso dušené s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10865

Ingredience

240 g Cibule
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Sůl
240 g Telecí plec
6 polévková lžíce Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 140kJ
4% Sacharidy 15 g
16% Tuky 12 g
25% Sodík 505 mg
46% Bílkoviny 26 g

Telecí maso dušené s cibulí postup přípravy receptu:

1

Do vymazaného pekáčku dáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a posypeme nakrájeným česnekem.

2

Další vrstvu tvoří omyté, na kostky nakrájené a osolené maso. Vrstvy střídáme.

3

Nakonec vše zalijeme zálivkou ze 3 dílů vody a 1 dílu octa. Zakryjeme alobalem a dusíme asi 2 hodiny.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept