Jednoduchý recept

Milánská pečeně

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10869

Ingredience

20 g Cibule
240 g Hovězí maso zadní
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 915kJ
1% Sacharidy 5 g
14% Tuky 10 g
22% Sodík 449 mg
47% Bílkoviny 26 g

Milánská pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté a osolené maso vcelku dáme na zpěněnou cibuli. Přidáme rajčatový protlak, necháme osmahnout a podlijeme. Dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme.

3

Do hotové šťávy vložíme na plátky nakrájené maso.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept