Recept

Hovězí závitek na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10871

Ingredience

1 ks Bobkový list
40 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
250 ml Vývar z hovězích kostí
60 g Zelenina kořenová
40 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 886kJ
16% Sacharidy 57 g
20% Tuky 15 g
48% Sodík 954 mg
70% Bílkoviny 39 g

Hovězí závitek na zelenině postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.Šunku a očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké nudličky a promícháme. Asi polovinu natřeme na připravené plátky, které zavineme a upevníme párátkem nebo nití.

2

Na slanině zpěníme cibuli, přidáme zbylou zeleninu a koření, vložíme připravené maso a osmahneme. Podlijeme a dusíme doměkka.

3

Nakonec vyjmeme celé koření a šťávu zakapeme octem, nezahušťujeme ji.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept