Jednoduchý recept

Hovězí maso na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10872

Ingredience

20 g Cibule
240 g Hovězí maso zadní
1 špetka Kmín celý
20 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 838kJ
0% Sacharidy 1 g
13% Tuky 10 g
13% Sodík 261 mg
48% Bílkoviny 27 g

Hovězí maso na slanině postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a osmažíme na ni jemně nakrájenou cibuli spolu s kmínem.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky přidáme k cibuli a dusíme ve vlastní šťávě.

3

Když se šťáva vydusí, podlijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Podléváme jen tolik, aby se maso nepřipalovalo.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept