Jednoduchý recept

Hovězí maso na majoránce

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10873

Ingredience

20 g Cibule
240 g Hovězí maso zadní
1 špetka Majoránka
10 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 044kJ
1% Sacharidy 2 g
19% Tuky 14 g
44% Sodík 887 mg
54% Bílkoviny 30 g

Hovězí maso na majoránce postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.

2

Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme k cibuli. Necháme osmahnout.

3

Potom přidáme majoránku, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept