Hovězí maso na majoránce - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí maso na majoránce
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 40 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10873 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 g | Cibule |
240 g | Hovězí maso zadní |
1 špetka | Majoránka |
10 g | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 kávová lžička | Sůl |
250 ml | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 78,7mg |
Draslík | 517,3mg |
Vláknina | 459,8mg |
Vitamín A | 4,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Majoránka, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Pepř černý mletý, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí maso na majoránce postup přípravy receptu:
1 | Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji. |
2 | Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme k cibuli. Necháme osmahnout. |
3 | Potom přidáme majoránku, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. |
Poznámka
Podáváme s vařenými bramborami.