Recept

Polévka z růžičkové kapusty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10875

Ingredience

40 g Brambory
20 g Cibule
60 g Kapusta růžičková
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 876kJ
2% Sacharidy 8 g
20% Tuky 15 g
65% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Polévka z růžičkové kapusty postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle.

2

Zalijeme ji vývarem, osolíme a přidáme omytou, nakrájenou kapustu, na kostičky nakrájené brambory a opepříme. Vše uvaříme doměkka.

3

Nakonec do polévky rozkvedláme vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept