Recept

Portugalská rajčatová polévka

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10879

Ingredience

20 g Cibule
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
100 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 019kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 18 g
67% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 17 g

Portugalská rajčatová polévka postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata rozpůlíme, přidáme nakrájenou cibuli, sůl, pepř a dusíme na másle. Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme.

2

Hotovou polévku prolisujeme a naléváme na talíře, do kterých jsme vložili na kolečka nakrájené, natvrdo uvařené vejce. Polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept