Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10882

Ingredience

20 g Cibule
40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 kávová lžička Kmín celý
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
160 g Rýže dušená
20 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
160 g Vepřové maso libové
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 716kJ
7% Sacharidy 24 g
34% Tuky 26 g
9% Sodík 187 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rizi-Pizi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky nasucho opečeme, podlijeme vývarem z kmínu a cibule a dusíme. Zahustíme nasucho opraženou moukou a zjemníme máslem.

2

Dušenou rýži promícháme se sterilovaným hráškem.

3

Na talíře upravíme rýži s hráškem, na rýži položíme dušený plátek masa a polijeme masovou šťávou.

4

Pokrm můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept