Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10895
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Brambory
20 g Cibule
20 g Mrkev kořen
20 g Olej stolní
100 g Paprikové lusky čerstvé
1 hrst Petržel - nať
40 g Rajčata
140 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
200 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 684kJ
18% Sacharidy 66 g
72% Tuky 54 g
10% Sodík 194 mg
41% Bílkoviny 23 g

Džuveč postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, opečeme a dusíme.

2

K poloměkkému masu přidáme propláchnutou a spařenou rýži, nakrájené brambory, papriky a mrkev. Vše dusíme doměkka.

3

Před koncem dušení přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a dodusíme.

4

Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept