Recept

Vepřové maso s jablky a švestkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10898
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
2 ks Jablka
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Sůl
8 ks Švestky sušené
240 g Vepřové maso libové
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

124% Kalorie 2,440 kcal
Kilojoule 10 210kJ
150% Sacharidy 542 g
49% Tuky 37 g
29% Sodík 572 mg
78% Bílkoviny 44 g

Vepřové maso s jablky a švestkami postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na 4 plátky, naklepeme je a mírně osolíme.

2

Vždy na jeden plátek položíme oloupané, nakrájené jablko a namočené, odpeckované švestky. Druhým plátkem přikryjeme a spojíme párátkem.

3

Maso pečeme na cibuli zpěněné na másle. Při pečení plátky podléváme vývarem a mlékem.

4

Hotovou šťávu podle chuti okyselíme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept