Jednoduchý recept

Kapustové řízky smažené v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 1090

Ingredience

2500 g Kapusta hlávková
250 ml Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
350 ml Olej stolní
35 g Sůl
120 g Vejce slepičí
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 265kJ
11% Sacharidy 41 g
52% Tuky 39 g
75% Sodík 2 g
23% Bílkoviny 13 g

Kapustové řízky smažené v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Kapustu očistíme, omyjeme a v osolené vodě ji vaříme do poloměkka. Kapustu vyjmeme a nasekáme na drobno.

2

Z mouky, vajec a mléka připravíme hladké těstíčko, přidáme sůl a vše dobře rozšleháme. Vmícháme vychladlou kapustu a tvoříme ploché řízky.

3

V horkém oleji kapustové řízky smažíme po obou stranách dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept