Recept

Fazolky s rajčatovým protlakem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10911

Ingredience

20 g Cibule
200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
20 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 117 kcal
Kilojoule 491kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 8 g
41% Sodík 814 mg
10% Bílkoviny 6 g

Fazolky s rajčatovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle.

2

Přidáme mletou papriku, rajčatový protlak a nakrájené fazolky. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka.

3

Hotový pokrm zdobíme nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept