Jednoduchý recept

Plněný španělský vítr

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10920

Ingredience

200 g Cukr moučkový
100 g Marmeláda rybízová
3 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 100 kcal
Kilojoule 419kJ
7% Sacharidy 24 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 20 mg
2% Bílkoviny 1 g

Plněný španělský vítr postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh. Za stálého šlehání přidáme polovinu cukru a vyšleháme dohusta. Nakonec do sněhu zlehka vmícháme zbylý cukr.

2

Na vymazaný plech klademe kousky rybízové marmelády a na každý kousek dáme lžíci připraveného sněhu.

3

Pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept